9 thoughts on “ Femija E Pare - Various - Untitled (Vinyl)

  1. Publisher: A1 to A4, A6-A13 Sam Fox (ASCAP) A5, Samfred (BMI) B1 to B13 Sam Fox (ASCAP) Sam Fox Film Rights, Broadway New York, 23,N.Y.
  2. Feb 14,  · Provided to YouTube by TuneCore Femija I Pare · Vaçe Zela Historia E Muzikës Së Lehtë Shqiptare ( - ), Vol. 1 ℗ Broken Audio AL / .
  3. Jan 01,  · Një djalë dhe një vajzë janë dy bebet e para të vitit Kjo është Nadja, vogëlushja e cila erdhi në jetë pak sekonda pas mesnatës në maternitetin “Mbretëresha Geraldinë.
  4. Ndërsa ekspertët e zhvillimit të fëmijëve thonë se është shumë herët që fëmija të lidhe ata tinguj me ju dhe partnerin tuaj, kjo nuk do ta bëjë më pak emocionuese momentin kur t’i dëbunsrycetisula.contwinkevbderlogptanvidensauculmody.co mund të inkurajojë përpjekjet e fëmijës suaj në komunikim duke pasqyruar ose imituar shprehjet e tij dhe tingujt.
  5. Femija me zhvillim te mire e ka butin e kokes te hapur aq sa e lejon mosha e tij si dhe madhesi te rregullt te kokes. Rendesi per te vleresuar zhvillimin e femijes ka dhe oreksi i mire, te dalurit jashte ne rregull, tratja e plote e ushqimeve, gjumi i qete, qendresa e mjaftueshme kundrejt infeksioneve.
  6. Jan 01,  · Fëmija e parë që erdhi në jetë për vitin u lind në kryeqytet në maternitetin “Koço Gliozheni” vetëm 1 minutë pasi kishte hyrë viti i ri. Ai është i seksit mashkull dhe e kanë pagëzuar me emrin Lael. Ndërkohë, në orën ka ardhur në jetë një .
  7. Bebja e pare në Tiranë është djale. Laeli, një beb i shëndetshëm, plot 4kg e gr, lindi në 10 sekondat e para te vitit , duke gezuar dy prindër të rinj. Rastësia e solli që mami i Laelit, Silvana, është edhe kolegia jone, gazetarja Silvana Muça. Në 12 e 1 minute lindi Nadia ne [ ].
  8. Jan 02,  · Prindërit e Eleas janë nga Ochlenberg. Vajza është e gjatë 52 centimetra dhe peshon gramë në lindje. Në Zvicrën Qendore, sipas Tagblatt, Bera, ishte vajza e parë e vitit të ri. Ajo lindi në Të gjitha foshnjat e lindura për Vitin e Ri janë mirë, shkruan bunsrycetisula.contwinkevbderlogptanvidensauculmody.co
  9. Ushqimi – Muaji i pare i femijes. Në muajin e parë të jetës, por edhe më vone, femija do te bëjë kërkesë per te pire gji dhe ju duhet te ndiqni ritmet dhe nevojat e te porsalindurit. Një foshnje 1 muajshe pi gji mesatarisht nga 8 deri ne 12 herë në ditë. Në ditët e para gjiri prodhon nje .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *